This website is not maintained anymore. If you want to keep track of me or my projects (or hire me) check www.conveniencefactory.com or follow me @conveniencedev

Ruwebit
HARDWARE REVIEWS, DIY PROJECTS, IN-DEPTH ARTICLES
Start DIY projectsReviewsHow-to'sNewsAutomotiveAbout the websiteArchive | Most popularLast updatedTags Sitemap
news
Ruwebitter veroorzaakt 10km file
Download article as PDF
By evrijswick on February 25, 2002 popularity:


Eindhoven -- Op maandag ochtend 25 februari besloot M van G, core-member van de Ruwebit, zijn Opel Corsa 1.2 op de A2 in een Peugeot 206 te parkeren. M dacht de kofferbak van de Peugeot te kunnen gebruiken als oprijlaan. Helaas verhinderde de wielophanging van de Opel (later teruggevonden in de vangrail) het om over de bumper van de Peugeot heen te komen. Het gevolg was dat beide wagens tot stilstand zijn gekomen op de vluchtstrook waarbij het M niet is gelukt de Opel in de Peugeot te plaatsen. Deze ego�stische ruwe-actie veroorzaakte een file van 10km op de A2 in zuidelijke richting wat tot gevolg had dat diverse Ruwebitters te laat achter de mail zaten.

ICT-er veroorzaakt 10km file - (vervolg)
Eindhoven -- Na onze publicatie van maandag j.l. hebben wij uit betrouwbare bronnen nieuwe informatie toegeschoven gekregen. Het gaat hierbij om de staat waarin ICT-er M zijn auto heeft achtergelaten. Na het mislukte parkeren blijkt nu dat de Corsa direct moest worden afgemaakt. Op het terrein van Care autoschade te ’s Hertogenbosch werd het niet meer te herstellen wrak ontdaan van eventuele eigendommen van ICT-er M. Met slechts 13.000km op de teller is deze Corsa rijp voor de sloop. Wellicht dat het voor ICT-er M. beter is te kiezen voor een OV-kaart i.p.v. een nieuwe (bots) auto.


Copyright © 1999-2010 by Maurice de Bijl. This article was published on 2002-02-25 in news

Was this article useful to you? Please help me by using the toolbar below to tweet the article, give it an eKudo or add it to Hyves, Facebook, Delicous, Digg or another site. Thanks!

Download article as PDF

POPULAR TAGS
Show all tags
SEARCH KEYWORD
FOLLOW ME
Twitter