RuweBit.net brengt technologie, duurzaamheid en lifestyle bij elkaar. De technologie is alsmaar in ontwikkeling, en in een rap tempo. Kun je het bijbenen? De liefhebbers van de nieuwste technieken en technologie kunnen het gemakkelijk bijbenen. Voor hen is RuweBit.net. Hier kunnen ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Op deze blogwebsite focussen we ons op het raakvlak tussen technologie, lifestyle en duurzaamheid. We vinden dit drie belangrijke ontwikkelingen.

  1. Technologie omvat alle nieuwe technieken en apparaten die ons leven verbeteren en/of gemakkelijker maken.
  2. Duurzaamheid gaat hand-in-hand met technologische ontwikkeling. We moeten ons leven duurzamer maken, zodat het leven op aarde ook nog de komende generaties mogelijk is. Maar ook zodat het leven verdraagzaam is gedurende ons eigen leven. De technologie kan ons helpen bij dit duurzaamheidsvraagstuk.
  3. De toepassing van technologie in ons leven vindt plaats in het lifestyle-onderdeel van deze website. Dit gaat over geluk, blijheid, positiviteit, natuurlijk in relatie tot technologie.

Deze blogwebsite focust zich met name op deze drie kernwoorden, en de onderlinge kruispunten.

Zijn dit onderwerpen die jou interesseren? Hou deze blog dat scherp in de gaten. Met regelmaat posten we nieuwe blogs en onderwerpen.